torsdag 10. april 2008

Berserk i Bolivia

Takk for sist!
Stian og meg tok turen over til Bolivia, mens Kristian valgte aa traske gatelangs i Uruguay.
Vi ble tatt vel imot av Tia Hai, Hans Petter og Elena, venner av familien stokstad Olsen fra vaar tid i Nicaragua. Ettersom det er litt hoyde i La Paz, brukte vi et par dager paa aa vende oss til aa leve paa rundt 4k moh.
Etter et par dager paa sofaen trengte vi litt action, saa vi bestemte oss for a mountainbike ned den fryktede Death Road´n. Dette kan anbefales paa det sterkeste, da man faar sett mye fin natur, samt faa et skikkelig rush.
Dagen etter tok vi nattbussen sorover mot salar de uyuni. (salt flats) Om det var verdt tilsammen 24 timer paa buss, paa veier som minner om en nypreparert skibakke. For en 5 timers rundtur i en fullstappa jeep, med en guide som foretrakk europeiske lovesongs fra 80-tallet fremfor aa snakke, kan diskuteres. Det var som aa se sno paa avstand, men litt spesielt var det ettersom det til syvende og sist var salt overalt.
Vi kom tilbake til La paz rundt 7 tiden i morges, i kveld blir det en liten sammenkomst, fOr vi busser til Cusko - Peru i morgen.


Her er det litt bilder aa kikke paa.

Stian med nyinnkjopt kostyme, fikk kuldesjokk.
t.v. Holio, kar fra ecuador vi motte pa bussholdeplassen.


Salar de Uyuni har ogsaa en egen gravplass for tog, kjekt aa se!


Disse haugene blir samlet inn og brukt til aa lage
blant annet hus av lokale.


Salt flats, solnedgang.


Salthotel, alt skulle vist vere lagd av salt.
Saa ikke ut til aa vere verdt 25 dollar natta fra utsiden,
saa vi droppet det.


Nok et bilde av salt flats


Isla de Pescado - fiskeoya. Kaktusoy midt ute i Salt flats.
Ganske toft!


heh....

Primitiv humor etter en sovnlos natt...


Isla de Pescado.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heihei. Ja, her ser det ut som om dere virkelig koser dere. Kjipt aa dele gode opplevelser med en gutt som Stian, men man tar vel hva man faar.

Stian er dust!

Anonym sa...

Nei men Lars da. Vi veit jo begge to at den eneste grunnen til at Stian ikke dro til USA med gutta var fordi de ikke hadde raad til aa betale han mer... Og naa skal det bli deilig aa faa gutten vaar trygt hjem til Norge!!